KIPAS

Fresh your mind !

BlankOn Minimalist to Gnome Asia Summit

BlankOn Minimalist Presentation file

BlankOn Minimalist Presentation file

BlankOn Linux is Operation System based on Ubuntu and adjustable for Indonesian users especially for school and medium enterprise. Presented in Indonesian Language by default and have full support of multimedia, and in the first Gnome Asia Summit taking place at Beihang University, Beijing, October 18th – 19th, 2008, BlankOn Linux plan to attend and bring BlankOn Minimalist.

I was registered and created event name BlankOn Minimalis : A Lightweight+Full-Featured GNOME Desktop. It was accepted by committe and have a schedule at 19th oct 2008 14.00 but I’m failed to get Visa to Beijing so that event to present BlankOn Minimalist has been canceled. :(.

I hope BlankOn team will attend in the next Gnome Asia Summit ;).

About these ads

October 18, 2008 - Posted by | ubuntu

11 Comments »

  1. waduh.. .sayang banget kak gak pergi….
    tapi ya itulah takdir.. kita dah berusaha tapi ternyata ketentuan diatas gitu..

    any way, mantap banget template blognya kak… ^_^
    ntar ketemuan di bakominfo kak.. ajarin blankon donk… mudeng neh, dah nyandu dnegan windows seh.. he…e.he

    Comment by yadhie | October 19, 2008 | Reply

  2. semangat trus pak! ditunggu nih cerita ceritanya di Tiongkok :D

    Comment by baliwae | October 19, 2008 | Reply

  3. @yadhie : obati dengan BlankOn ;)

    @baliwae : kan gak jadi berangkat tuh :D

    Comment by asysyauqi | October 19, 2008 | Reply

  4. Tolongin dong, bgmn cara setting speedy di blankon lontara?
    printerku jg g bisa dipake. speknya canon i255

    kirim kabar ya

    Comment by Ian | October 25, 2008 | Reply

    • untuk setting speedy coba di terminal anda ketik pppoeconf, nanti disana akan terjadi proses, terakhir akan diminta username dan password speedy

      Comment by adi | June 22, 2009 | Reply

  5. Tolongin dong, bgmn cara setting speedy di blankon lontara?
    printerku jg g bisa dipake. speknya canon i255

    kirim kabar ya

    balas ya di : im3.56040000@gmail.com

    Comment by Ian | October 25, 2008 | Reply

  6. untuk Ian. Kalo tidak salah speedy punya modem sendiri dan punya settingan sendiri di modemnya, masalahnya dimana ?, untuk canon i255 di BlankOn atau Ubuntu bisa jalan-jalan ke blog lain, contohnya di http://www.dedyisn.net/2007/11/23/printer-canon-i255-di-ubuntu-linux/ atau di http://fajran.web.id/tutorial/canon-i255-di-debian, mudah2an sukses. Oh ya, bagaimana kalo gabung juga ke milis ubuntu-id dan milis blankon ;)

    Comment by asysyauqi | October 25, 2008 | Reply

  7. Go BlankOn pokoknya…

    Comment by ibunk | November 12, 2008 | Reply

  8. emang sulitnya mendapatkan visa ke Beijing ?

    Comment by ahmadharis | November 13, 2008 | Reply

  9. @ahmadharis, gak tau tuh si bos bgm cara ngurus nya waktu itu sampai gak bisa. :(

    @ibunk : BlankOn 4.0 rilis :)

    Comment by asysyauqi | November 15, 2008 | Reply

  10. AMD 4530 jalan dengan baik di blankon tapiiiiiii

    ada troubel di VGA ma soundnya
    soundnya gak bisa pake speaker external
    n VGAnya sedikit bermasalah

    yang tau solusinya kasih tau ya….

    Comment by beto | February 6, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: